Tre resande

Den 10e oktober reser Chris, Jonas och Lisa till Marocko i Afrika. En pilot resa på 4-5 veckor med äventyr. Vi räknar med runt 6000 km med motorcykel i Atlasfjällen, Norra delen av Västsahara, strand och fjäll. Målet är att utforska Marockos exotiska natur för att skapa den ultimata rutten så att firman Explore 360 kan ta med motorcykel entusiaster till landet i framtiden.

Vi tar båten från Göteborg till Kiel, kör 200 km till Hamburg och därifrån blir det tåg till Narbonne i södra Frankrike. Ytterligare 100km på två hjul så vidare med båt till Tangier.

 Skärmavbild 2013-10-04 kl. 11.32.37

 

 

 

 

 

 

Jonas

 

Jonas

Jonas bor på en fantastisk liten fjälltopp i Särö, omringad av trädtoppar fyllda av fåglar. Jonas är SAS pilot och det var där han träffade sin norska fru som jobbar som flygvärdinna.

 

 


Chris

 

 

Chris

Chris är en 38 år ung Holländare som är bosatt  i Stockholm sedan 2011. Chris driver företaget 360 Explore som arrangerar motorcykel resor till världens olika hörn och har under de senaste 10 åren besökt över 40 länder med motorcykel. Vill du uppleva denna resa så ta kontakt =) http://explore360.nu/en/

 


IMG_3573

 

 

Lisa

Det är jag som är Lisa. Jag är uppvuxen i Onsala men har efter många års resande landat i den lilla Norska byn Hemsedal. Det har blivit en del enduro med 250cc men är ny i leken bland de stora cyklarna. Två veckor innan avresa inhandlade jag min första BMW GS 800 så nu fylls dagarna med träning för att få in vanan med en stor maskin.